The Crunch

The Crunch består av punklegender som Terry Chimes, Mick Geggus, Sulo Karlsson och Dave Tregunna. Trummisen Terry Chimes var med och grundade The Clash och spelade bland annat på första albumet innan han ersattes av Topper Headon. Mick Geggus känd som sångaren i Cockney Rejects spelar gitarr i The Crunch. Sören "Sulo" Karlsson är sångare i The Crunch och är annars känd från Diamond Dogs. Slutligen har vi Dave Tregunna som spelat bas i Sham 69 och Lords of the New Church.

The Crunch kommer till Sverige

affish med the crunchThe Crunch gör tre spelningar i Sverige i påsk och med på scen är Idde Schultz (keyboard och kör). Även en filmvisning äger rum i samband med en av spelningarna.

Datum och plats för spelningarna:

Filmen:
Dokumentären Yesterdays boys (and girl) spelades in under hösten av filmaren Tomas Lagerberg. En film som följer bandet från rep till konsert med personliga intervjuer om nu och dåtid, mycket humor, anekdoter och en hel del musik. Filmen kommer nu att visas i Göteborg på Bio Roy den 19 april i samband med spelningen där.

Besökare på Punkmusik.nu får VIP-pris vid förbokning via Södra Teatern, 150 kr (uppge kod CrunchVIP) - detta gäller första spelningen i Stockholm.

År 2013 gavs första singeln ut och följdes samma år upp av albumet Busy Making Noise. Andra singeln heter ”Fire Again” och är ett bra exempel på bandets melodiösa musik: